"Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας"

Στην κάμερα του ΡΙΚ μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Αθλέτικ ο Γιάννης Γιαννιώτας...

Aρχικά: "Πετύχαμε δυο σπουδαία γκολ. Όποιος είδε το παιχνίδι, είδε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ δυνατή, από ένα δυνατό πρωτάθλημα μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό. Σταθήκαμε πολύ σωστά, παλέψαμε και πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεχθήκαμε τρία γκολ αλλά το ΑΠΟΕΛ έχει σπουδαίο μέταλλο πρωταθλητή και ακόμα και με τέτοια μεγαθήρια προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Πόσες πιθανότητες έχει το ΑΠΟΕΛ να προκριθεί; "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι πολλές. Είναι 90 λεπτά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί είδαμε την Αθλέτικ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγαθήριο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, θα δώσουμε το 100 τοις 100 και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τους δώσουμε χαρά".

Αν πίστεψαν ότι μπορούσαν για κάτι καλύτερο όταν σκόραρε ο Εφραίμ: "Εντάξει έβαλε γκολ Premier League ο Γιώργος, γκολάρα έβαλε. Να προηγείσαι στο Σαν Μαμές και να δέχεσε αμέσως γκολ είναι λίγο δύσκολο αλλά σταθήκαμε στα πόδια μας και βάλαμε γκολ στο 90' και αυτό λέει πολλά".

Η αποστολή στο Μπιλμπάο επιχορηγείται από την BetOnAlfa