(Συνέντευξη) Η Ρεάλ, ο Ρονάλντο και γιατί επέλεξε το 80

Στο match programme του αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Ρότζερ Κάνιας...

Οι απαντήσεις του σε δέκα ερωτήσεις:

Το ποδοσφαιρικό του πρότυπο: "Ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος. Ήταν φαινόμενο για την εποχή του αλλά και την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μοναδικός στον τρόπο που αγωνίζεται"

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου: "Ο Ρονάλντο. Τον έχω δει να αγωνίζεται και είναι ξεχωριστός. Έχει κατακτήσει τα πάντα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο"

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών: "Η Ρεάλ. Είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Τα επιτεύγματα της μιλούν από μόνα τους"

Ποιο είναι το σημαντικότερο γκολ που πέτυχες στην καριέρα σου: "Στον αγώνα της Αστάνα με την Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ 2015-2016. Ισοφάρισα στο 89΄ με κεφαλιά σε 2-2. Ήταν πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα μου"

Ποδοσφαιρικά ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου: "Όταν στέφθηκα πρώτη φορά πρωταθλητής στην Κολομβία με την Independiente Medellin το 2009".

Ποια ήταν η πιο δυσάρεστη: "Το 2012 όταν πήγα στην Γιαγκελόνια. Δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα. Δεν αγωνίστηκα για τέσσερις μήνες"

Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό στάδιο: "Η έδρα της Ρεάλ, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου" 

Ποιο στάδιο από αυτά που έχεις αγωνιστεί θεωρείς ως την πιο καυτή έδρα: "Έπαιξα δύο φορές στο γήπεδο της Σέλτικ. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική"

Ποιος ο λόγος που επιλέγεις τον αριθμό 80: "Το αγαπημένο μου είναι το 8 όμως είναι κρατημένο και επέλεξα το 80"

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: "Ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ, το ΑΠΟΕΛ μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να ανταποδώσω" 

Η κάλυψη του ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ είναι μια προσφορά της BetOnAlfa