Δεν είναι μόνο οι πρώτοι έντεκα, είναι ΚΑΙ οι υπόλοιποι!

Το ΑΠΟΕΛ είχε παιχνίδι ντέρμπι το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι στην ΑΕΛ.

Με τα γκολ των Πιέρου και Κάνιας έφτασαν στην νίκη με 2-0, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να συνεχίζει να χρησιμοποιεί σταδιακά από παιχνίδι σε παιχνίδι τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του.

Απέναντι στην ΑΕΛ, ο Δανός τεχνικός επέλεξε τους: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Ιωάννου, Μερκή, Μοράις, Κάνιας, Γιαννιώτα, Αλωνεύτη, Μπερτόλιο και Σωτηρίου.

Το εντυπωσιακό έχει να κάνει όχι με αυτούς που επιλέχθηκαν στην εντεκάδα, αλλά με τους… απ’ έξω! Δίπλα του στον πάγκο ο Κρίστιανσεν είχε τους Πάρντο, Χριστοφόρου, Αρτυματά, Εμπεσίλιο, Αλεξάνδρου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ, Παπαφώτης, Βάντερ και Μπαράλ ενώ εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες Αστίθ, Εφραίμ και Βινίσιους!

Μια εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με τέτοιο πάγκο και τέτοιους ποιοτικούς παίκτες τραυματίες, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το βάθος στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό και οι απουσίες που προκύπτουν από παιχνίδι σε παιχνίδι δεν είναι ικανές να προβληματίσουν την τεχνική ηγεσία, ούτε να αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.