Τα... τσιμπήματα του Πιέρου!

Το πόσο κομβικός είναι στην φετινή περίοδο ο Πιέρος Σωτηρίου, δεν χρειάζεται να αναλυθεί.

Με τα γκολ του, τις ασίστ του, τα κερδισμένα φάουλ και τις κερδισμένες μάχες, αποτέλεσε  δικαίως τον MVP των «γαλαζοκιτρίνων» στην μάχη για τον τίτλο.

Φτάνοντας στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο, ο διεθνής άσος φρόντισε να είναι μέσα και στα τρία γκολ, στην μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ομόνοια.

Ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι όταν… έκαιγε η μπάλα και δύο… τσιμπήματα που έφεραν άλλα δύο γκολ! Στο πρώτο, βρήκε ελαφρώς μια χαμένη μπαλιά στέλνοντας την στον Γιαννιώτα. Αυτός κοντρόλαρε και σούταρε, ο Παναγή απέκρουσε και ο Αλωνεύτης έκανε το 1-1 και στο τέλος, με το σκορ στο 2-1, επωφελήθηκε τις κόντρες και έστρωσε με άνεση στον Βάντερ που μπήκε στην περιοχή και έκανε το αριστερό πλασέ για το 3-1!

Πέραν από τα γνωστά λοιπόν, για φινάλε ο Πιέρος μας επεφύλασσε και κάτι καινούργιο στο παιχνίδι του. Τα… τσιμπήματα!