"Για μένα δεν είναι πρόβλημα ότι δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα" (βίντεος)

Δείτε τι είπε ο Τόμας Κρίστιανσεν στην διάσκεψη τύπου του τελικού κυπέλλου...

Αρχικά: "Είναι μια σημαντική μέρα για το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα. Για εμάς είναι μια ευκαιρία να πάρουμε το νταμπλ όπως είπε ο πρόεδρος. Πιστεύω ότι η ομάδα αξίζει ένα πολύ καλό τέλος σε αυτή την μακρά σεζόν. Θα κάνουμε την τελευταία μας προσπάθεια για να κάνουμε τους πάντες ευτυχισμένους στο ΑΠΟΕΛ".

Αν είναι επιπλέον κίνητρο ότι ακόμα η ομάδα του δεν κέρδισε τον Απόλλωνα: "Πάντα έχουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Για μένα δεν είναι πρόβλημα ότι δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα ή την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα κρίνεται απέναντι σε όλες τις ομάδες. Αυτή είναι η στιγμή να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα κερδίζοντας τον τελικό".

Από την πλευρά του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου σχολίασε... "Το πόσο θέλουμε το κύπελλο θα το δούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Όλοι ελπίζουμε να είναι μια μέρα αθλητοπρέπειας και εξαρτάται από τις δικές μας πράξεις. Σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να δεχθούμε πως ότι και να γίνεται στην αντιπαλότητα για να κερδίσουμε τον αγώνα, πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο με την συμπεριφορά μας. Το ίδιο και από την πλευρά των προπονητών και των διαιτητών. Ελπίζω ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός τελικός και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα".