ΑΝΤΙΟ και συγκινητική αφιέρωση

Ο πρώην πλέον γυμναστής του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Τόρες, αποχαιρέτησε τους «γαλαζοκίτρινους» μέσω των social media,κάνοντας μία ξεχωριστή αφιέρωση στο συμπατριώτη του προπονητή Emili Vicente, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, στην Ανδόρα πριν από λίγες μέρες, σε ηλικία 52 ετών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είχαν συμμετοχή σε αυτή την πορεία, που κατέληξε να είναι μία από τις καλύτερες εποχές στην ιστορίας της ομάδας! Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, που θα μας συνοδεύει για πάντα. Ευχαριστώ!!! MONO ΑΠΟΕΛ! 

Θέλω να αφιερώσω αυτή τη στιγμή σ΄  ένα πολύ ξεχωριστό άτομο, που μας άφησε πριν λίγες μέρες. Είχε πολύ μεγάλη επιρροή στην εκπαίδευσή μου ως επαγγελματίας. Σε ευχαριστώ Emili Vicente!!!».