Τα τελευταία χρόνια ο πρώτος και μεγάλος στόχος του ΑΠΟΕΛ, τέτοιο καιρό, είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χωρίς αμφιβολία, οι τρεις προκρίσεις στους χρυσοφόρους ομίλους δείχνουν το δρόμο στο νέο αφεντικό του «γαλαζοκίτρινου» πάγκου. Δεδομένα, όμως, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ είναι στους ισχυρούς –για ακόμη μία χρονιά- στις κληρώσεις, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα.
Ο Μάριο Μπέιν θα επιδιώξει να επαναλάβει αυτό που πέτυχε το 2011, από την άκρη του πάγκου της Γκενκ: Να οδηγήσει δηλαδή το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε είχε αποκλείσει την Παρτίζαν και την Μακάμπι Χάιφα!
Είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον Ολλανδό. Εφόσον το πετύχει, αυτόματα εδραιώνει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.