Το ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην τελική του ευθεία όσον αφορά την προετοιμασία του, ενόψει της έναρξης των Ευρωπαϊκών αγώνων.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι απέναντι στην Diddeleng οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση με δύο νίκες ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι να δούμε πώς συνηθίζουν να ξεκινούν την σεζόν. Εδώ και χρόνια, με ισοπαλίες!
Τελευταία φορά που το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την σεζόν με νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ήταν το 2012, πέντε χρόνια πριν. Τότε υποδέχθηκε την Σένιτσα και επικράτησε με 2-0 χάρις σε γκολ Άιλτον και Νεκτάριου.
Από τότε, ακολούθησαν μόνο ισοπαλίες. Το 2013-14 με την Μάριμπορ εντός (1-1), το 2014-15 με την Ελσίνκι εκτός (2-2), το 2015-16 με την Βαρντάρ εντός (0-0) και το 2016-17 με την TNS εκτός (0-0).