Ο Νούνο Μοράις και η παρέα του...

Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο αρχικά έφερε χαμόγελα σε όλους στο ΑΠΟΕΛ... Στη συνέχεια εν μέσω προετοιμασίας τα φιλικά ματς δεν προκάλεσαν τον ενθουσιασμό. Ήρθε η πρόκριση της Progres Λουξεμβούργου επί της Rangers στο Europa League και δικαιολογημένα παρατηρήθηκε μία ανησυχία.

Μάλλον όλα αυτά είναι καλά.

Σίγουρο ματς δεν υπάρχει και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ιδρώσουν για να φθάσουν στο ζητούμενο κόντρα στην Dudelange.

Aπό την άλλη όμως ας μην... τρελαθούμε. Το πολύπειρο Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ με τις προκρίσεις και την συμμετοχή σε ομίλους, η ομάδα που έκανε θαύματα με τεράστιες επιτυχίες όπως και να το κάνουμε όσο και να ανησυχεί δεν υπάρχει ζήτημα αποκλεισμού από αντίπαλο της εμβέλειας της πρωταθλήτριας Λουξεμβούργου. Είναι καλός, δυνατός, σοβαρός αντίπαλος αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς.

Ο Νούνο Μοράις και η παρέα του έχουν απλά να κάνουν τα αυτονόητα.

Δυνατά, ζωντανά, αποφασιστικά και με τον κόσμο στο πλευρό τους να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση. Αν είναι δυνατόν να πετύχουν αποτέλεσμα που από το βράδυ της Τετάρτης να είναι μια ανάσα από τον 3ο προκριματικό γύρο.