Το ψεσινό ματς του ΑΠΟΕΛ στη Ρουμανία άφησε πίσω του πλούσιο απόηχο.
Η ήττα με 1-0 από την Βιτορούλ είναι ανάτρεψιμη, ωστόσο το... τρίτο ημίχρονο επικεντρώνεται δικαιολογημένα στην παρουσία της ομάδας.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά... Απέτυχε ο Μario Βeen να προετοιμάσει την ομάδα για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, απέτυχαν και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν ένα καλό υποφερτό παιχνίδι. Το θέμα είναι πως ενώ κατά γενική ομολογία το ΑΠΟΕΛ ήταν από μέτριο έως κακό ο Ολλανδός μίλησε για πολλά θετικά με αποτέλεσμα να εξοργίσει την κοινή γνώμη. Αν το έκανε για να καλύψει τους παίκτες του και να προσπαθήσει στη συνέχεια να βελτιώσει την ομάδα καλώς... όμως φαίνεται πως όσα είπε τα εννοούσε!
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι πoδοσφαιριστές που σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και πάλι οι πλείστοι απογοήτευσαν. Το βάρος της ευθύνης, μιλώντας πάντα για το ψεσινό ματς, βαραίνει προπονητή και ποδοσφαιριστές. Απ΄ κει και πέρα τα θέματα προγραμματισμού είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για το οποίο σαφώς και αφορά αποκλειστικά και μόνο την διοίκηση στην οποία και χρεώνεται.
Η διοίκηση είναι αυτή που καλείται να... ρυθμίσει τώρα τα κακώς έχοντα. Συνήθως σε κρίσιμες καταστάσεις γίνονται κινήσεις. Αναμένεται πως και σε αυτή την περίπτωση στο ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσουν ενέργειες με τις οποίες να προκύψει πρωτίστως ηρεμία, συσπείρωση και προσαρμογή στα δεδομένα της στιγμής έχοντας ως ένα και μοναδικό στόχο... την ανατροπή και την πρόκριση την επόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διάθεση του κόσμου. Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι πικραμένος όμως από την άλλη σίγουρα σε έξι μέρες θα σταθεί δίπλα από την ομάδα.