Μοιρασμένοι... οι οπαδοί της Σλάβια (ΣΧΟΛΙΑ για το ματς)

Η τρέλα με τα social media δεν είναι κυπριακό... φαινόμενο! Παντού στον κόσμο η έκρηξη του διαδικτύου έχει φέρει μία νέα τάξη πραγμάτων. Ενδεχομένως η Κύπρος, ως μία μικρή κοινωνία, το "πρόβλημα" με την κριτική και τα σχόλια να είναι πιο έντονο άλλα επί της ουσίας η κατάσταση μοιάζει σε όλες τις χώρες.

Πάμε στο θέμα μας... με την έρευνα σε forum οπαδών της Σλάβια οι οποίοι σχολιάζουν την νίκη της ομάδας τους με 2-0 επί της Jihlava. Άλλοι το χάρηκαν και δηλώνουν ευχαριστημένοι, άλλοι απογητεύτηκαν από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και ορισμένοι... υπενθυμίζουν πως ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με το ΑΠΟΕΛ. 

Διαβάστε τις τοποθετήσεις των Τσέχων οπαδών σε ελεύθερη μετάφραση...

*** Κερδίσαμε αλλά δυστυχώς χωρίς καλή απόδοση. Απλά συντήρηση για ασφάλεια. Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν θέλω να επικρίνω, αλλά πρέπει να προσέξουμε...

*** Θέλω να πω ότι μετά το 2-0 το μυαλό ήταν για τον αγώνα της Τρίτης.

*** Θα ήταν τρελός ο προπονητής να άφηνε τους παίκτες να τρέχουν μετά το 2-0. Ακολουθεί μεγάλο ματς...

*** Χάνεις=κριτική, ισοπαλία=κριτική, κερδίζεις=κριτική... Είναι αυτό φυσιολογικό;

*** Θα μπορούσαν να ήταν λίγο καλύτεροι...

*** Σοβαρά! Τι θέλετε να κερδίσετε 5-0; Ξυπνάτε... είναι μόλις η 3η αγωνιστική.

*** Είχε μάτια του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε αναμένοντας το ματς που ερχεται.

*** Μα πήγα σε άλλο παιχνίδι; Τίποτα σήμερα... το μυαλό ήταν στην Λευκωσία. Καμία κίνηση, δεν είχαμε επιστροφές. Αν σας άρεσε η ομάδα, εμένα όχι.

*** Το πρώτο ημίχρονο είμασταν καλοί. Στο δεύτερο ήταν πολύ άσχημη η ομάδα. Προσπαθούσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και να φυλάξουν δυνάμεις για το ματς με το ΑΠΟΕΛ.