Όταν επέστρεφε στο ΑΠΟΕΛ ο Καρλάο, όλοι ξέραμε τι παίκτη αποκτούσαν οι πρωταθλητές. Στα πρώτα του παιχνίδια στην 2η του θητεία ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικός και έχει φτιάξει μαζί με τον Ρουέδα, ένα τείχος μπροστά στην εστία του Βάτερμαν.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δεχθεί τρία γκολ φέτος, από Βιτορούλ στη Ρουμανία και από Απόλλωνα στο Σούπερ Καπ. Δυο ματς στα οποία ο Καρλάο δεν έπαιζε. Πάντως για να μην αδικούμε γενικά τους αμυντικούς του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να σημειώσουμε πως... έφαγαν μόνο ένα γκολ - απ' τον Σκέμπρι - αφού τα άλλα δυο ήταν με απευθείας χτυπήματα φάουλ!
Ο Βραζιλιάνος έπαιξε δυο 90λεπτα με την Σλάβια και 81 λεπτά στο 4-0 επί της Βιτορούλ. Σύνολο 261 λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις), στα οποία το ΑΠΟΕΛ δεν δέχθηκε κανένα γκολ.