ΔΩΝΗΣ: "Αυτά τα ματς σε κάνουν πιο δυνατό"

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ: 

"Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή, είναι μια σημαντική εμπειρία. Όταν είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σου δεν μπορείς κάτι. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουν και να σου δώσουν μόνο θετικά στοιχεία"

Για την Ρεάλ και το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ: 

"Ήταν όπως το περίμενα είχαμε την οργάνωσή μας κλείσαμε σωστά τους χώρους. Πιστεύω μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που το δεχθήκαμε κάπως εύκολα. Από τα νέα μας τα παιδιά περιμέναμε περισσότερα πράγματα, θεωρώ ότι τα νέα παιδιά όπως ο Ζαχίντ ο Σαλάι και ο Βούρος μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα ωστόσο σήμερα τους έλειπε η αυτοπεποίθηση, είχαν και άγχος... Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί, μπορεί να κουράζονται αλλά γίνονται καλύτεροι και μαζί τους και η ομάδα, κοιτάμε να παλέψουμε τα παιχνίδια που θα ειδικά στην έδρα μας θα είναι εντελώς διαφορετικά"

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo