Η Ευρώπη έχει πάρα πολλά θετικά, έχει όμως και κάποια λίγα… αρνητικά. Και στο ΑΠΟΕΛ έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να έχουν μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα-φωτιά που περιμένει το ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια. Από τις 13 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΖ, μέχρι και την 1η Νοεμβρίου και τον αγώνα στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα δώσει 6 ματς συνολικά μέσα σε τρεις εβδομάδες, εκ των οποίων τα 4 θα είναι εκτός Λευκωσίας.
Κρίσιμες οι δύο αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα, αναφορικά με το αν το ΑΠΟΕΛ θα κάνει την… υπέρβαση για την 3η θέση του ομίλου, σπουδαία ντέρμπι εντός των τειχών με ΑΕΚ και Απόλλωνα.
Το πρόγραμμα μέχρι την… είσοδο του Νοεμβρίου:
13/10 Δόξα (ΓΣΖ)
17/10 Ντόρτμουντ (ΓΣΠ)
21/10 ΑΕΚ (ΑΡΕΝΑ)
25/10 Απόλλων (ΓΣΠ)
28/10 Εθνικός (Δασάκι)
1/11 Ντόρτμουντ (Signal Iduna Park)