ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ: ''Δίκαιο αποτέλεσμα / Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε είναι άλλες ταχύτητες''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision o Στάθης Αλωνεύτης. 

''Εντάξει δεν έχει σημασία ποιος κάνει καλή εμφάνιση όσο το αποτέλεσμα.  Να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ; Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά και να χάσουμε. Μας βρήκε ισόπαλους και νομίζω πως ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε είναι άλλες ταχύτητες στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Και να μην θες να τρέξεις πρέπει να το κάνεις γιατί θα εκτεθείς. Όσο και να στρουθοκαμηλίζουμε στην Κύπρο είναι αλήθεια. Είναι άλλο επίπεδο. Όπως είπα και πριν από το παιχνίδι έπρεπε να τρέξουμε 200% και να καλύψουμε πάρα πολλούς χώρους. Συνεχώς οι αντίπαλοι άλλαζαν θέσεις και γι’ αυτό μου έκανε υποδείξεις συνεχώς ο προπονητής από τον πάγκο''. 

Για την συνέχεια είπε: ''Πήραμε από ένα βαθμό. Πλέον  πρέπει να πάμε στην Γερμανία και να κτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα μετρήσουμε τους βαθμούς και όπου μας βγάλει''. 

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo