SUPER τέρμα ο πιτσιρικάς (BINTEO)

Γκολ-μαγεία από τον Roland Sallai στο χθεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ. Η ενέργεια του νεαρού ήταν απίστευτη, υψηλής τεχνικής, φανταστική στην εκτέλεση και κίνηση με μεγάλο, ποδοσφαιρικό... θράσος. Ήταν το δεύτερο τέρμα του Ούγγρου, με το πρώτο στο ντεμπούτο του κόντρα στη Σαλαμίνα που και πάλι ήταν καταπλητικό. Σε αυτά τα δύο τέρματα προσθέστε και 2-3 δοκάρια που μόνο από ατυχία δεν έγιναν τέρματα.

Το ΑΠΟΕΛ έχει στις τάξεις του χωρίς καμία αμφιβολία ένα μεγάλο ταλέντο που αν αξιοποιηθεί σωστά, 101% θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια τον δρόμο του... Πιέρου και πολύ πιθανόν κάτι παραπάνω.

Ζητούμενο για τους πρωταθλητές είναι να χειριστούν σωστά, να αξιοποιήσουν με τον κατάλληλο τρίοπο τον 20χρονο μεσοεπιθετικό. Μεγάλη ταλεντάρα, όμως ακόμη δεν έχει γίνει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στους ώμους του. Δεν είναι ακόμη έτοιμος να... ξελασπώσει από μόνος του την ομάδα σε μία δύσκολη μέρα. Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να το κάνει αλλά η απειρία του δεν του επιτρέπει να ηγηθεί της ομάδας στα δύσκολα και εκεί ειδικά που επιβάλλεται να γυρίσει παιχνίδια. Σε κάποιες περιπτώσεις θα το κάνει σε άλλες όμως, σίγουρα σε αυτή τη φάση, όχι.

Στο ΑΠΟΕΛ κρατάνε και χαίρονται το χθεσινό τέρμα, έστω και αν δεν εξαργυρώθηκε με βαθμολογικό κέρδος. Ο μαραθώνιος σίγουρα είναι μακρύς και στην πορεία αναμένουν πολλά ακόμη γκολ από τον Roland Sallai τα οποία θα δώσουν και βαθμούς/νίκες.