ΖΑΧΙΝΤ: "Έχουμε τις πιθανότητες μας, πρέπει να πιστεύουμε" (Φώτος)

Ο Γκάγιας Ζαχίντ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στην διάσκεψη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ρεάλ...

Για το πως αισθάνεται για τα δυο γκολ του με την Ομόνοια και για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα: "Νιώθω καλά για τα γκολ. Κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι με την Ομόνοια και ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για μένα και ένα καλό ματς για την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά στο ΑΠΟΕΛ. Ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά προσαρμόζομαι σιγά σιγά και αποδίδω καλύτερα".

Για το πως προετοιμάζονται για ένα τέτοιο παιχνίδι και αν πιστεύουν στην πρόκριση: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ρεάλ και πιστεύω έχουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε. Είναι ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε πιθανότητες και πρέπει να το πιστεύουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ. Με την Τότεναμ δεν τα καταφέραμε αλλά με την Ντόρτμουντ πήραμε βαθμούς. Στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί και είναι πιο δύσκολο να χάσουμε. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε κάτι απ' το ματς. Κερδίσαμε και την Ομόνοια και έχουμε καλή ψυχολογία".

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo