Προτάθηκε στο ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με την Ατλέτικο Παραναένεσε η βραζιλιάνικη ομάδα έχει προτείνει στους πρωταθλητές τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό που αγωνίζεται δανεικός στην Suphamburi (Ταϊλάνδη) από το 2016.

Ο απολογισμός του μέχρι στιγμής είναι 48 συμμετοχές/24 γκολ. Σκόραρε για τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου.

Από το ΑΠΟΕΛ μας έχουν επιβεβαιώσει ότι προτάθηκε ο συγκεκριμένος παίκτης, όπως βέβαια έχουν προταθεί και κάποιοι άλλοι παίκτες από τη Βραζιλία.

Ο Ντελατόρε άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ιντερνασιονάλ. Το 2012 πήγε στην Πόρτο, είχε συμμετοχές μόνο με την β΄ ομάδα (36/11).Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Παρανανένσε. Έπαιξε σε 48 ματς και σκόραρε 7 φορές. Την περίοδο 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στην αγγλική QPR αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς.