ΔΗΛΩΣΕΙΣ Πετρίδη: "Πήραμε 5000 εισιτήρια, διατέθηκαν ακόμα 1000"

Στην Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ ο Πρόδρομος Πετρίδης…

"Να συγχαρούμε την ομάδα που μπήκε στους ομίλους. Είναι μεγάλο επίτευγμα και για την Κύπρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα φέτος σε όλα τα ματς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Πήραμε 5000 εισιτήρια και διατέθηκαν περίπου 1000. Είμαι λυπημένος γιατί αν το πιστεύαμε λίγο περισσότερο στο πρώτο μέρος και αν παρουσιάζόμασταν όπως στο δεύτερο μέρος ίσως να παίρναμε κάτι καλύτερο. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα προσπαθήσουμε μέσω του πρωταθλήματος να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε φέτος να παίξουμε στους ομίλους. Η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα"

"Είναι δύσκολη η προσαρμογή. Η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Θα δοθεί και η απαραίτητη ξεκούραση σε κάποιους παίκτες. Έχουμε το ρόστερ να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στην Κύπρο. Θα γίνουν και κάποιες αλλαγές την μεταγραφική περιόδο για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο"

Για τις μεταγραφές: 

"Θα μιλήσουμε με τον προπονητή. Υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί είναι και το θέμα του Βινίσους, του Μιλάνοφ και του Βάτερμαν. Δεν μας πιέζει τόσο πολύ το θέμα του Βάτερμαν όσο του Βινίσιους και του Μιλάνοφ αν θα μπορούν να αγωνιστούν στο τέλος του Γενάρη ή του Φλεβάρη που δεν νομίζω. Θα πρέπει να δούμε και για τις θέσεις εκείνες. Νοουμένου ότι θα βρεθούν εκείνοι που θα ικανοποιήσουν θα γίνουν και οι τέσσερις κινήσεις"

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo