Μεταγραφές 1+1+1!

Γενάρης όχι μόνο για μεταγραφές αλλά και για… επιστροφές στο ΑΠΟΕΛ. 

Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Ιωάννου και Λούκας Σόουζα αναμένονται να βοηθήσουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην προσπάθεια που γίνεται για την διατήρηση των σκήπτρων. 

Ο Νικ ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και επανέρχεται για να στελεχώσει την άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη ο Γιώργος Εφραίμ βάζει σιγά σιγά πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο πρώτο μισό και επιστρέφει επίσης ορεξάτος. Δεν είναι τυχαίο που άπαντες στο ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ότι το 2018 θα δουν τον… ανανεωμένο Εφραίμ. Η κλάση του είναι τέτοια που είναι απαραίτητος στην προσπάθεια που θα γίνει. 

Όσον αφορά τον Λούκας Σόουζα, ο Βραζιλιάνος ήταν σε στάδιο προσαρμογής μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε την περσινή περίοδο. Αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που ξέρουμε, ωστόσο είναι σίγουρο ότι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα.

Το δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση ότι κάθε μέρα που περνά νιώθει καλύτερα. Μάλιστα στη νίκη επί της Κυρίας τόνισε ότι η εμφάνιση του ήταν η πιο κοντινή στα στάνταρ τα οποία ο ίδιος πιστεύει. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι αυτός αλλά και οι άλλοι δύο θα αποτελέσουν τρεις ποιοτικές μεταγραφές εκ των έσω για το ΑΠΟΕΛ.