Στην εκπομπή της "NOVA" για να συνομιλήσει με τον γιο του Χρήστο, φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τιμωρηθεί από την UEFA και να μην αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Ευρώπη.
Ο ίδιος όμως εξέφρασε μια θετική άποψη λέγοντας πως η δικιά του πεποίθηση είναι πως το τριφύλλι σε τρία χρόνια θα παίζει και πάλι στο Champions League.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Θέλω να κλείσουμε με μια νότα αισιοδοξίας. Εγώ πιστεύω ότι Θα δούμε ξανά στο τον Παναθηναϊκό στην επόμενη τριετία να παίζει στο Champions League".
Και σε ερώτηση για το αν ξέρει κάτι ή ελπίζει απάντησε:
"Δεν ξέρω κάτι. Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο Παναθηναϊκός περνάει ένα δύσκολο διάστημα, χωρίς να ξέρω το κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και με μια σοβαρή λύση και επιλογές από τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την ομάδα θα βρεθεί εκεί που πραγματικά του αξίζει".