ΕΝΣΟΥΕ: ''Δοκιμάσαμε τα πάντα.../Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα'' (βίντεο)

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Εμίλιο Ενσούε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. 

Δείτε μέσα από την κάμερα του kerkida.net το σχόλιο του για τον αγώνα, τι είπε για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. 

Αρχικά... ''Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Σήμερα δοκιμάσαμε τα πάντα. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε αλλά πρέπει να μείνουμε θετικοί. Τώρα έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στο σπίτι του. Πάμε να κερδίσουμε και θα δούμε…'' 

Για την εμφάνιση του... ''Πάντα θέλω να βοηθώ την ομάδα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Νομίζω ότι σήμερα όλοι παίξαμε καλά. Επίσης και οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ και που παίζω για τους οπαδούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε την ερχόμενη βδομάδα''. 

Για τον Απόλλωνα... ''Τους ξέρουμε. Ξέρω ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το κάναμε ένα μήνα πριν και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά. Για εμάς είναι όλα τα παιχνίδια σαν το σημερινό. Ξέρουμε πως όταν είμαστε καλοί θα νιώθουμε αισιοδοξία και μπορούμε να κερδίσουμε''.