Καλό αλλά... απέτυχε

Είναι αλήθεια πως το χθεσινό ΑΠΟΕΛ ήταν αρκετά καλό... Βέβαια δεν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι όπως ανέφερε ο Γιώργος Δώνης αλλά είχε γενικά καλή παρουσία.

Αυτό που μετράει βέβαια είναι το αποτέλεσμα και εκεί το ΑΠΟΕΛ απέτυχε. Έχασε 2 βαθμούς εντός έδρας απέναντι στην 4η ομάδα της βαθμολογίας η οποία μάλιστα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και είχε παθητικό ρόλο.

Το ΑΠΟΕΛ είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ναι μεν διαθέτει την καλύτερη επίθεση (μαζί με τον Απόλλων) αλλά χθες δεν φρόντισε να πετύχει έστω ένα τέρμα που ίσως να ήταν αρκετό για να δώσει τρεις και όχι ένα βαθμό. Δεν σκόραρε για διάφορους λόγους... Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν μεγάλο εμπόδιο, όπως και η αστοχία αλλά και η επιπολαιότητα με την έλλειψη καθαρού μυαλού.

Ο Δώνης στο τέλος του ματς εκθείασε την ομάδα του με προφανή στόχο να δώσει στους παίκτες του ψυχολογία για το κρίσιμο ματς στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή. Εκεί το ΑΠΟΕΛ παίζει ρέστα... Με νίκη επανέρχεται με καλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα, με ήττα τις μειώνει. Στην λεπτομερή ανάλυση του προγράμματος μέχρι το τέλος, ακόμη και το Χ όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα δεν θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τους γαλαζοκίτρινους.