Από την... Ερήμη στο ΑΠΟΕΛ και τώρα Εθνική

Το 2017 ήταν αξέχαστο για τον Μηνά Αντωνίου και το 2018 ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο... Ο ακραίος του ΑΠΟΕΛ δουλεύει χωρίς πολλά λόγια και η προσπάθειά του επιβραβεύεται.

Το 2014 έπαιζε στο Νίκο & Σωκράτη Ερήμης και από σήμερα είναι και διεθνής, αφού είναι στις κλήσεις του Ραν Μπεν Σιμόν!

Στα 24 του και με εργαλεία την πειθαρχία και την δουλειά, ανεβαίνει συνεχώς και επιβεβαιώνει την προοπτική που έχει. Στην ΑΕΛ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Ακολούθησε Ν&Σ Ερήμης, ΑΕΖ, Άρης, το άλμα στο ΑΠΟΕΛ και τώρα η Εθνική Ανδρών.

Ο Αντωνίου έχει κερδίσει τον Γιώργο Δώνη και παρά το γεμάτο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, έχει καταφέρει να πάρει μέχρι σήμερα 16 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 13 ως βασικός) έχοντας ξεπεράσει τα 1000 αγωνιστικά λεπτά.

Έχει καταφέρει πολλά και σίγουρα έχει το ταλέντο για ακόμα περισσότερα...