ΔΗΛΩΣΕΙΣ Νεκτάριου για Δώνη (Τι είπε για Ουζουνίδη)

Στον Άστρα 92.8 και την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ…

"Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση λόγω της ήττας. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε το απόλυτο για να έχουμε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Πρέπει επίσης να βελτιωθούμε. Έγιναν λάθη και στο θέμα διαχείρισης του αγώνα. Ευθύνες φέρουν όλοι. Έχει δοθεί ένα διήμερο ρεπό στους παίκτες. Ο πρόεδρος και η διοίκηση κοιτάζουν να δουν τι πρέπει να διορθωθεί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό θα αναλώσει χρόνο. Θα συζητήσουν όλες οι πλευρές μεταξύ τους".

Για το αν υπάρχει θέμα Δώνη και για τόσα γράφτηκαν για Ουζουνίδη:  "Δεν υπάρχει κανέναν θέμα με τον κύριο Ουζουνίδη, δεν υπάρχει ούτε 1%. Αν υπήρχε θέμα Ουζουνίδη θα υπήρχε και θέμα Δώνη. Υπάρχουν 48 ώρες, πρέπει όλοι να δουλέψουν με καθαρό μυαλό. Μέχρι και τη Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν όλες οι πλευρές την αυτοκριτική τους. Αν παρθούν αποφάσεις, θα παρθούν"

"Υπάρχει πίστη, υπάρχουν ακόμα 7 αγωνιστικές. Θα χαθούν βαθμοί. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, να ανατρέψουμε τα δεδομένα…"

"Δεν είναι φυσιολογικό το ΑΠΟΕΛ να δέχεται τέσσερα γκολ. Αυτό μας ενοχλεί…"