Kerkida.net

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: "Δεν μπορώ να πω πόσες μεταγραφές θα γίνουν"

14.05.2018 - 22:37

O Mπρούνο Μπαλταζάρ ήταν το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision "ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ". Oι τοποθετήσεις του...

Αρχικά: "Είμαι ακόμα στο φεγγάρι! Απολαμβάνω ακόμα αυτή την όμορφη στιγμή για όλους μας. Νιώθω φανταστικά..."

Για την ανανέωση: "Ήταν η επιθυμία μου όπως και του ΑΠΟΕΛ και ήταν πολύ εύκολο να συμφωνήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο πρόεδρος και η διοίκηση. Είναι η τέλεια σύνδεση"

Αν ήταν πρόκληση η ανάληψη του ΑΠΟΕΛ: "Σίγουρα. Η στιγμή που πήγα στην ομάδα δεν ήταν εύκολη, ήμασταν 3 βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα. Ήταν μια μεγάλη και πολύ δύσκολη πρόκληση. Ήταν μεγάλη η πίεση αλλά πάντα ένιωθα πως ήμουν έτοιμος"

Πόση ώρα τους πήρε να συμφωνήσουν: "Δέκα λεπτά για να είμαι ειλικρινής"

Για το μέλλον: "Τώρα θα αναλύσουμε όσα έγιναν φέτος. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και θα προετοιμαστούμε για το μέλλον"

Αν θα είναι στην Κύπρο μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν: "Δεν θα φύγω από την Κύπρο, απλά θα πάω στην Πορτογαλία 3-4 μέρες να ανανεώσω την άδεια προπονητικής μου. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και θα μείνω εδώ"

Για την πρόκληση της Ευρώπης: "Τα πάντα είναι μεγάλη πρόκληση σε μια μεγάλη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Στην Ευρώπη θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Είναι δύσκολο αλλά είναι μια πρόκληση που αρέσει στους προπονητές. Θέλω αυτές τις προκλήσεις και είμαι έτοιμος"

Για τα συγχαρητήρια από πρώην παίκτες της ομάδας, από όλο τον κόσμο: "Είναι άλλη μια απόδειξη πως το ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό Παγκοσμίως, είναι καταπληκτικό"

Για τα συναισθήματά του με το τέλος του αγώνα: "Μετά το τελικό σφύριγμα πολλά πέρασαν απ' το μυαλό μου. Στο γκολ του Ποτέ σκεφτόμουν μόνο τον πατέρα μου, που τον έχασα μικρός και ήταν το είδωλό μου. Ήταν μια προσωπική στιγμή που ήμουν μόνο εγώ και αυτός"

Για τα ρίσκα που πήρε με Ανόρθωση και Απόλλων: "Στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια και αν δεν παίρνεις ρίσκα δεν θα φτάσεις πουθενά. Έπρεπε να ρισκάρω, περισσότερο με την Ανόρθωση που έβγαλα τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Ήταν η σωστή απόφαση. Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις αλλά δεν έρχεται το αποτέλεσμα"

Για τα συναισθήματά του όσο περνούσαν τα λεπτά: "Πρέπει να ομολογήσω πως το γκολ της Ανόρθωσης ήταν σοκ, δεν το περίμενα. Φυσικά η Ανόρθωση έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Όμως ήξερα ότι οι παίκτες μου μπορούν να το γυρίσουν, το έκαναν ξανά. Αλλά ο τρόπος που ήρθε η νίκη ήταν κάτι ξεχωριστό, με το γκολ στο τέλος"

Αν ήταν δύσκολο να κυνηγήσει και τους δυο τίτλους: "Θα ήθελα πολύ να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους αλλά με όσα έγιναν από την αρχή την σεζόν και με τους τραυματισμούς που είχαμε, δεν μπορούσαμε να κυνηγήσουμε και τους δυο στόχους και έπρεπε να είμαστε ρεαλιστές. Έπρεπε στο κύπελλο να πάρω την δύσκολη απόφαση να προστατέψω κάποιους παίκτες και τώρα μπορώ να πω ότι ήταν σωστή η απόφαση"

Για τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΛ: "Ποτέ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να αντιπροσωπεύω την ΑΕΛ. Ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και μεγάλη πρόκληση. Είχα φανταστικές στιγμές. Οι σχέσεις που έφτιαξα με τον κόσμο και την ομάδα ήταν φοβερές. Με τα προβλήματα που είχε η ΑΕΛ ένιωθα ότι δεν είχα τις συνθήκες για να δώσω το καλύτερο που μπορούσα και να κάνω καλή δουλειά και αποφάσισα να φύγω. Φυσικά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα έσπρωξε την απόφαση αλλά δεν ήταν μόνο λόγω αυτού. Είχα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο Σοφοκλέους και του είπα τους λόγους μου. Τους κατάλαβε και συμφωνήσαμε πως ήταν το καλύτερο για την ΑΕΛ να αποχωρήσω".

Αν διατηρεί φίλους από τις τάξεις της ΑΕΛ: "Ναι φυσικά, με τους περισσότερους παίκτες έχουμε εξαιρετική σχέση και με ανθρώπους του συλλόγου"

Αν δέχθηκε συγχαρητήρια από την ΑΕΛ: "Ναι, ναι!"

Για το γεγονός ότι έφυγε ήρεμα από την ΑΕΛ: "Πάντα υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε μένα και στον κόσμο της ΑΕΛ. Η Λεμεσός συμπεριφέρθηκε σε εμένα και στην οικογένειά μου πολύ καλά και την νιώθω σαν το σπίτι μου. Και στην Λευκωσία είναι εξαιρετικά αλλά στην Λεμεσό ακόμα περισσότερο. Το ίδιο και ο κόσμος του Απόλλωνα ακόμα και τώρα που ήρθα στο ΑΠΟΕΛ πάντα με αντιμετωπίζει με σεβασμό και νιώθω πολύ άνετα στην Λεμεσό"

Αν αποφάσισε ποιοί παίκτες θα φύγουν: "Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, έχω ορισμένες ιδέες αλλά πρέπει να το συζητήσω με την διοίκηση και θα είναι μια ομαδική απόφαση"

Για το ότι η ομάδα δεν έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και τι θα κάνει για να το διορθώσει: "Δεν θα σας πω σε ποιές θέσεις συγκεκριμένα αλλά συμφωνώ πως η ομάδα δεν έχει ισορροπία. Σε κάποιες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες και σε κάποιες άλλες χρειαζόμαστε παίκτες. Πρέπει να βρούμε συγκεκριμένους παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις. Φυσικά κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν και κάποιων ολοκλρώνονται τα συμβόλαια. Θα δούμε ξεχωριστά κάθε περίπτωση"

Για Καζού και Νατέλ: "Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά το ονόματα. Είναι στο τραπέζι όπως και πολλά άλλα. Το τμήμα σκάουτινγκ κάνει εξαιρετική δουλειά και πρέπει να φιλτράρουμε πολύ προσεκτικά για να φέρουμε τους καλύτερους"

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: "Δεν μπορώ να πω γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Πρέπει να δούμε το υφιστάμενο ρόστερ και μετά να προχωρήσουμε με τις μεταγραφές"

Close