Ξημέρωμα στη Βραζιλία με το πρώτο ρεπορτάζ για Caju

Ψες βράδυ είχαμε αρκετά ρεπορτάζ από την Βραζιλία για τον Caju και το ενδεχόμενο να έρθει στην Κύπρο.

Αυτά, αναφέρονταν σε δυσκολίες ωστόσο το πρώτο σημερινό δημοσίευμα (6 ώρες πίσω η Βραζιλία, τώρα ξημέρωσε) αναφέρει ότι το deadline ήταν για την Δευτέρα (χθες) και ότι παρόλο που τις τελευταίες ημέρες έγιναν προσπάθειες να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο, η περίπτωση του δεν προχωρά. 

Ο ρεπόρτερ της Σάντος γράφει ότι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν για την ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ έκαναν το deal πιο περίπλοκο καθώς υπήρξαν διαφωνίες αλλά και καθυστέρηση σε ορισμένες απαντήσεις. “Το deadline για να κλείσει το deal ήταν την Δευτέρα”, τονίζει μεταξύ άλλων.

Αυτό που προσθέτουν είναι ότι ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η Σάντος, όχι μόνο ζήτησε να ανέβει το ποσό για τον παίκτη που αλλά καθυστέρησε να δώσει και κάποιες εγγυήσεις, να απαντήσει στα mail κτλ.

**Πάντως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει deadline για το αν θα γίνει ή όχι το deal παρόλο που στην Βραζιλία γράφεται ότι η σημερινή μέρα ήταν η τελευταία.