ΑΤΑΚΑ που... ξεχώρισε

Μια από τις ατάκες που ξεχώρισαν από την ανάρτηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το ΑΠΟΕΛ είναι τα… κότσια του Μπαλταζάρ. 

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα την πίεση μιας μεγάλης ομάδας και δη των γαλαζοκιτρίνων οι οποίοι καταφέρνουν να ξεπερνούν τα όρια τους θέτοντας και πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους. 

“Στον Μπρούνο Μπαλταζάρ γιατί έδωσε τα δικά του εφόδια κ θέλει κότσια για να έρθεις σε αυτό το ΑΠΟΕΛ κ να πετύχεις το δεύτερο θαύμα της χρονιάς”

Αυτό έγραψε ο “Νεκ” για τον Πορτογάλο…

Ένας προπονητής που αντικατέστησε τον προκάτοχο του σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Χωρίς καθόλου χρόνο… Ίσα ίσα που πρόλαβε να βάλει κάποια δικά του στοιχεία συμβάλλοντας στην μεγάλη επιτυχία του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. 

Είναι γεγονός ότι χρειάζεται κανείς κότσια… Ο Μπαλταζάρ δεν δίστασε ούτε στιγμή. Αποδέχτηκε την πρόκληση, δούλεψε και πέτυχε. Κέρδισε νέο συμβόλαιο και πλέον μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του και την διοίκηση να παρουσιάσει τη νέα περίοδο το ΑΠΟΕΛ που θέλει.