Ο Νο1 οπαδός του ΑΠΟΕΛ στο kerkida

Το ΑΠΟΕΛ επιβράβευσε με ξεχωριστό τρόπο τον οπαδό της ομάδας που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τη ψηλότερη βαθμολογία στη Loyalty Card.

Λίγο πριν την απονομή του πρωταθλήματος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ειδοποίησαν από το ΑΠΟΕΛ τον Πανίκο Παναγιώτου ότι αυτός θα μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο την κούπα του πρωταθλητή. 

Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, επικοινώνησε με τον κ. Παναγιώτου και μας περιέγραψε τα συναισθήματά του τη στιγμή που έβγαινε από τα αποδυτήρια με το πρωτάθλημα. 

«Όταν κερδίζει τρόπαιο η ομάδα σου αισθάνεσαι περηφάνια. Έτσι κι εγώ ένιωσα περήφανος την ώρα που εισήλθα στο γήπεδο με το πρωτάθλημα. Δεν αισθάνθηκα κάτι ξεχωριστό. Το έντονο συναίσθημα το ένιωσα όταν έβαλε το γκολ ο Ποτέ στο 88΄ στο ματς με την Ανόρθωση. Λίγα λεπτά προηγουμένως κοίταζε ο ένας τον άλλο με απλανές βλέμμα. Μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορούσαν να είχαν χαθεί τα πάντα».

Ακολουθείς το ΑΠΟΕΛ και εντός και εκτός Κύπρου; «Τα τελευταία 3 χρόνια σχεδόν ανελλιπώς στην Ευρώπη. Στην Κύπρο παντού, εδώ και 45 χρόνια».

Πως περιμένεις τη νέα σεζόν; «Πάντα ευελπιστούμε για το καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες για το ΑΠΟΕΛ».