ΑΠΟΕΛ/Φέτος ακόμα πιο γρήγορα - 26 Μαΐου, τρεις μεταγραφές!

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού στοίχισε τα προηγούμενα χρόνια στο ΑΠΟΕΛ. Πέρσι έγινε κάτι διαφορετικό αφού οι γαλαζοκίτρινοι είχαν κλείσει νωρίς τις περισσότερες "τρύπες" στο ρόστερ. Φέτος είναι ακόμα πιο μπροστά...

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να είμαστε στις 27 Μαΐου και μια ομάδα να έχει ανακοινώσει ήδη τρεις μεταγραφές. Η αρχή έγινε στις 22 με τον Καζού και ακολούθησαν ο Ταβάρες και χθες ο Νατέλ.

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή που τελείωσε την περσινή σεζόν και αυτό έχει δώσει ώθηση στον προγραμματισμό αφού η προεργασία είχε γίνει.

Αντίθετα, πέρσι μόλις στις 25 Μαΐου ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Κρίστιανσεν και την επομένη προσλήφθηκε ο Μάριο Μπέιν. Οι μεταγραφές άρχισαν την 1η Ιουνίου με Ποτέ και Ρουέδα, στις 2 ανακοινώθηκε ο Ρομό και στις 8 ο Μηνάς Αντωνίου.

Φέτος λοιπόν, οι πρωταθλητές είναι ακόμα πιο μπροστά χρονικά από πέρσι, που επαναλαμβάνουμε πως ήταν ένα καλοκαίρι όπου ο προγραμματισμός "έτρεξε" έγκαιρα.

Ζητούμενο οι κινήσεις σε κάθε επίπεδο να βγουν ώστε να αποφευθούν εκπλήξεις και... δράματα τύπου "Βιτορούλ" από τις πρώτες βδομάδες της νέας σεζόν.