Συνέντευξη σε ξένο μέσο παραχώρησε ο Ραούλ Γκουτίνο.
Ο νεαρός Μεξικανός κίπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ, όταν αντικατέστησε τον Βάτερμαν.
“Σημάδεψε την ζωή μου εκείνη η στιγμή” τόνισε ο Γκουτίνο, για να συνεχίσει…
“Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένιωσα. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί, το έβλεπα στην τηλεόραση και ήθελα να είμαι εκεί. Άκουγα τον ύμνο και μετά… ήμουν μέσα στο γήπεδο. Μπήκα μέσα, πήρα την μπάλα και είδα πως είναι από κοντά τα αστέρια”
“Μου είπαν ότι ο συμπαίκτης μου τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Άρχισα το ζέσταμα και ένιωσα πολλά πράγματα. Όλα πέρασαν από μπροστά μου, η δουλειά που έκανα για να φτάσω σ΄αυτό το σημείο”
**Ο δημοσιογράφος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο Γκουτίνο βάρεσε ακόμα και τατουάζ για εκείνη την μέρα.
