ΑΠΟΕΛ/Μετά τους Ιορδανούς, πανικός και με Ιαπωνέζους!

Aπό την μέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αλ-Τάμαρι στο ΑΠΟΕΛ, το όνομα της ομάδας της Λευκωσίας έγινε γνωστό στην Ιορδανία.

O μικρός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του και τα σχόλια και τα likes Ιορδανών στις επίσημες σελίδες των γαλαζοκίτρινων στα social media, είναι κυριολεκτικά αμέτρητα, καθημερινά.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται το ίδιο και με την Ιαπωνία. Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Hugo Vieira (ΕΔΩ το ρεπορτάζ) έχει προκαλέσει ένα... μικρό χαμό στα κοινωνικά δίκτυα. 

Πολλοί Ιαπωνέζοι - προφανώς οπαδοί της Yokohama F. Marinos - αναφέρονται στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Πορτογάλο στράικερ. Κάποιοι σημειώνουν πως δεν θέλουν να τον χάσουν από την ομάδα τους ειδικά τώρα που είναι σε εξέλιξη η σεζόν, άλλοι αναφέρονται στο "μέγεθος" του ΑΠΟΕΛ λόγω των συμμετοχών στο Champions League και άλλοι συνδέουν το ενδιαφέρον με την παρουσία του Πορτογάλου Μπαλταζάρ στον πάγκο.

Πρώτα η Ιορδανία του πληθυσμού των 10 εκατομμυρίων, λοιπόν, και τώρα η Ιαπωνία των 126 εκατομμυρίων... έμαθαν καλά το ΑΠΟΕΛ.