Ο εκ νέου δανεισμός του Καρλάο από το ΑΠΟΕΛ, δεδομένα είναι μια μεγάλη επιτυχία.
Μια επιτυχία που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη λόγω του timing της, στο αρχικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν για μία ακόμη χρονιά ως μεγάλο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η απόκτηση του Καρλάο αποτελεί αμυντική εγγύηση.
Ο Βραζιλιάνος άσος μαζί με τον Μερκή, είναι δύο ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει και έχουν περάσει τις… εξετάσεις τους. Η παρουσία των δυο τους, δίνει και την δυνατότητα στον Γιόχαν Ταβάρες να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί σωστά, χωρίς να είναι αναγκαστική η άμεση χρησιμοποίησή του, αν δεν κριθεί 100% έτοιμος.
Πολλές είναι οι περιπτώσεις άλλωστε που νέα μεταγραφικά αποκτήματα ελλείψει εναλλακτικών επιλογών ρίχνονται στην μάχη νωρίς και χωρις να είναι έτοιμοι και στο τέλος… καίονται.