Παίζουν πριν και μετά το ΑΠΟΕΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν πριν και μετά τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ οι Sūduva και ο Ερυθρός Αστέρας καθώς τα πρωταθλήματα των χωρών τους θα είναι σε εξέλιξη.

Όσον αφορά την πρώτη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ, Sūduva, θα αγωνιστεί στις 4/7-εκτός με την Kauno Žalgiris-ενώ έξι μέρες μετά θα φιλοξενήσει τους πρωταθλητές στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Ακολούθως θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα (για ένα μήνα) πριν τον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 17/7. 

Ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα παίξει στις 21/7 στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με την Dinamo Vranje εντός έδρας ενώ ο πρώτος αγώνας με τους πρωταθλητές, εάν οι δύο ομάδες περάσουν στον επόμενο γύρο, θα είναι στις 24/07.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 28/7 ο Ερ. Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Radnički Niš και πάλι εντός έδρας. Ο επαναληπτικός στον 2ο προκριματικό με το ΑΠΟΕΛ είναι προγραμματισμένος για τις 31/7 στην Λευκωσία.