Ν. ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ στο Kerkida: "Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες"

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Νίκο Κουγιάλη, μετά την ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ο πρώην Υπουργός σχολιάζει την κίνηση αυτή και το πού βρίσκεται η προσπάθειά του για να κατεβάσει συνδυασμό για τις εκλογές του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά μας είπε: “Θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό να με στηρίζουν όλοι αυτοί οι παράγοντες που έχουν εκδηλωθεί σήμερα δημόσια αλλά και πολλοί άλλοι, παλιοί διοικητικοί παράγοντες και αγνοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε όμως αρκετές μέρες μέχρι την Εκλογική Συνέλευση. Έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου αρκετά πράγματα και αναμένω τις επόμενες μέρες να έχω συναντήσεις και με άλλους παράγοντες για να λάβω την τελική μου απόφαση. Είναι όμως τιμητικό αυτό που συμβαίνει για μένα… Όλοι αυτοί οι άνθρωποι να θεωρούν ότι αυτή την στιγμή είμαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τις τύχες του σωματείου”.

Για το αν έχει ετοιμάσει συνδυασμό: “Δεν έχω ετοιμάσει ακόμα συνδυασμό. Υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται, αν τελικά λάβω την τελική απόφαση να διεκδικήσω την προεδρία. Σίγουρα θα υπάρχει ένας πολύ καλός συνδυασμός, έτοιμος ο οποίος θα επιλεγεί ανάμεσα σ΄αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν εκφράσει πρόθεση να εργαστούν για το σωματείο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Χαραλάμπους στο Kerkida: "Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να κρίνει"