Γαλαζοκίτρινες διακρίσεις στη Λευκωσία

Δεκαέξι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ συμμετείχαν στον 6ο αγώνα κυπέλλου αγώνα δρόμου που διεξήχθη στο κέντρο της Λευκωσίας για 5η συναπτή χρονιά και διοργανώθηκε από το ποδηλατικό κατάστημα CYCLO (κύριος χορηγός της ομάδας).

Η ενημέρωση:

Οχτώ αθλητές μας διακρίθηκαν σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά την εξαιρετική δουλειά και οργάνωση του τμήματος.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του Σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης και ο διευθυντής Μαρίνος Ηλιάδης, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν οι Anastasia Chulkova (Γυναίκες), Πολύβιος Γρηγοριάδης (Master 3) και Βασίλης Παπαευσταθίου (Master 1).

Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Κώστας Ριαλάς (Master 3), Σάββας Ζένιου (Έφηβοι) και Λοΐζος Χατζηπαυλής (Παίδες).

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Αντωνίου (αρχηγός τμήματος - Master 1) και Ελένη Αντρέου (Κορασίδες).

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.