Karolis Skinkys για ΑΠΟΕΛ (Δηλώσεις στο kerkida)

Δηλώσεις στο kerkida.net παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Suduva Karolis Skinkys, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με το ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στόχος των Λιθουανών η πρόκριση, αν και γνωρίζουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Επίσης, η προσεχής αντίπαλος των πρωταθλητών σκοπεύει να κάνει κι άλλες μεταγραφές, ώστε να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες την πρόκριση.

«Γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, κυρίως λόγω της Ευρώπης. Το ΑΠΟΕΛ που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, ήρθαμε για προετοιμασία στην Κύπρο το 2014 και το 2015» το αρχικό σχόλιο του κ. Skinkys.

«Περιμέναμε δύσκολο αντίπαλο στην κλήρωση. Μεγάλη ομάδα το ΑΠΟΕΛ με αρκετές εμπειρίες στην Ευρώπη. Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός εκ μέρους μας για την κυπριακή ομάδα, αλλά θα το παλέψουμε. Αγωνιζόμαστε πάντα για τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ».

Θα είναι... γιορτή

«Απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ και Ντόρτμουντ θα είναι ξεχωριστό γεγονός για το σύλλογο μας. Θα είναι κάτι σαν… γιορτή το πρώτο ματς για τον κόσμο μας. Άλλωστε είναι και το πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση».

«Πέρσι φτάσαμε μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε πολύ καλή πορεία, πέρασε μεταξύ άλλων από το εμπόδιο της Σιόν και θα μπορούσαμε να προκριθούμε στους ομίλους. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι στη Λουντογκόρετς. Χάσαμε 2-0 στη Βουλγαρία και ήμασταν άτυχοι στη ρεβάνς (0-0)».

Είναι καλύτερη φέτος η Suduva; «Σε σχέση με πέρσι είναι καλύτερη η ομάδα μας. Υπάρχει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ και θέλουμε να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο ενόψει ΑΠΟΕΛ. Χθες κλείσαμε επιθετικό  που αγωνιζόταν στην Αυστρία, τον Mihret Topcagic ενώ θα κάνουμε και κάποιες άλλες μεταγραφές, με στόχο να ανεβάσουμε περισσότερο το επίπεδό μας»

«Η έδρα μας βρίσκεται στην Marijampolė, "ΑRVI Football Arena". Εκτιμώ ότι ίσως γεμίσει στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Απέναντι στη Λουντογκόρετς είχαμε 5 χιλιάδες οπαδούς».

«Είμαστε το φαβορί για να κατακτήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη στο kerkida/ΚΛΕΙΝΕΙ Finkler