"Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα!"

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Σπάρτακς, πιθανής αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στο β΄προκριματικό, παραχώρησε ο Vitor Silva Honorato.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους αγώνες της ομάδας του με τον Ερυθρό Αστέρα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και… αδιάβαστος:

“Θα είναι το πρώτο μου διεθνές παιχνίδι. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία να παίξω. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά για τις Ευρωπαϊκές ομάδες, όμως είμαι σίγουρος πως θα είμαστε δυνατοί για να κερδίσουμε αυτό το ματς”.

Ακολούθησε η διευκρινιστική ερώτηση: Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα από τη Σερβία. Πρόσφατα η Εθνική Βραζιλίας έπαιξε στο Μουντιάλ κόντρα στη Σερβία και κάποιοι παίκτες του ήταν στο ματς. Είδες το παιχνίδι;

“Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο, όμως δεν ήξερα πως κάποιοι παίκτες ανήκουν στον Αστέρα. Σας ευχαριστώ τώρα που έχω αυτή την πληροφορία θα δουλέψω ακόμα περισσότερο”.

Ο Vitor Silva αγωνίστηκε μέχρι τώρα σε πολλές Βραζιλιάνικες ομάδες, με τελευταία την Μποαβίστα με την οποία είχε 73 συμμετοχές και σκόραρε 3 γκολ. Με την Σπάρτακς αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ήττα κόντρα στη Ρίγα F.C.