Το απόλυτο «Déjà vu» με Ντε Βινσέντι και Σολάρι

Στο «ARVI Arena» με αντίπαλο την FK Suduva προσδοκεί να αγωνιστεί και επίσημα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ, ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός «ένιωσε» για πολλοστή φορά την αγάπη του ΑΠΟΕΛίστα τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης προς το Κάουνας.

Η περίπτωση του «Ντέβι» έχει κοινά στοιχεία με αυτή του Εστεμπάν Σολάρι. Ένας ποδοσφαιριστής που γνώρισε και αυτός την αποθέωση από τους Πορτοκαλί και στις δυο θητείες στο ΑΠΟΕΛ. Το 2010 ο Σολάρι αποφάσισε να πει το «ναι» στους «γαλαζοκίτρινους» και επέστρεψε για 2η φορά στην ομάδα της Λευκωσίας.

Πρώτος αγώνας για τον Σολάρι με την γαλαζοκίτρινη μετά την επιστροφή του ήταν και πάλι με ομάδα από την Λιθουανία, την FK Tauras. Ο Αργεντινός φορ πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σαν βασικός, στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε εκείνο το εύκολο 3-0. Οι αργεντίνικες σημαίες «κοσμούσαν» το «Vytauto stadionas» προς τιμήν του «Τάνο» και αυτό αναμένεται να γίνει και στον αγώνα της Τετάρτης για τον Ντε Βινσέντι.

Οι δυο Αργεντίνοι που «λάτρεψαν» οι Πορτοκαλί θα έχουν την ίδια αφετηρία στην χώρα της Βαλτικής και άπαντες ευελπιστούν πως το αποτέλεσμα θα είναι… παρόμοιο.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ