Στο ΜΗΔΕΝ Σπάρτακς και Ερυθρός Αστέρας

Στο 0-0 η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Spartaks και Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν καλύτερη εκτός έδρας αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Παραμένει βέβαια το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί και να βρεθεί απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, αν οι πρωταθλητές μας καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή.

Ντεμπούτο έκανε ο Εμπεσίλιο που έπαιξε στο 2ο μέρος.

Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Απείλησε μόνο σε δυο περιπτώσεις με Βen και Pavkov. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και ήταν αρκετά επικίνδυνοι σε κάποιες περιπτώσεις.

Η ίδια περίπου εικόνα και στην επανάληψη, με τους Σέρβους να ψάχνουν αλλά να μην... βρίσκουν το γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα.

SPARTAKS: Nerugals - Freimanis, Kosorić, Osš, Šlampe - Dmitrijev (77' Mihadjuks), Honorato, Malev-Kobzar (60' Davydov), Višnjakovs, Svarups (65' Aguirre).

RED STAR: Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Jovičić, Krstičić - Milić (46' Ebecilio), Ben, Radonjić (82' Jevtovic) - Stojiljković (18' Pavkov).