ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: "Συγνώμη είναι ντροπή" (βίντεο)

Δείτε όσε είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα από την Σούντουβα...

Αρχικά: "Το πρώτο που θέλω να πω είναι ένα συγνώμη στον κόσμο μας. Ειδικά σε εκείνους που ταξίδεψαν εδώ και είδαν αυτή την εικόνα στα πρώτα 20 λεπτά. Εντελώς απαράδεκτο για το ΑΠΟΕΛ να κάνουμε τέτοιο πρώτο ημίχρονο. Στο 20λεπτο χάναμε 3-0 και ο Βάτερμαν δεν έκανε απόκρουση. Θα ήθελα να έχω μια εξήγηση αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέραμε τις αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία αλλά είδαμε τι έγινε. Νιώθω ντροπή ειδικά για το πρώτο ημίχρονο, είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος"

"Έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε αλλά θα το προσπαθήσουμε στο ΓΣΠ. Ξανά ένα συγνώμη στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ"

"Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε μια αντίδραση, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος. Το γκολ είναι σημαντικό για τον επαναληπτικό"

Αν το ΑΠΟΕΛ παραμένει φαβορί μετά το γκολ στο τέλος: "Η γραμμή ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ στο ποδόσφαιρο είναι πολύ λεπτή. Για να είσαι φαβορί πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο και εμείς δεν το κάναμε. Προειδοποίησα τους παίκτες μου για την αντίπαλο και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται από αυτή την εμφάνιση της".

Αν οι παίκτες υποτίμησαν την Σούντουβα: "Δεν μπορώ να πω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά ίσως δεν περίμεναν να παίξει τόσο δυνατά. Είναι άλλο να αναλύεις στην θεωρία τον αντίπαλο και άλλο να το νιώθεις στο γήπεδο. Όταν καταλάβαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε για να κερδίσει, ήμασταν ήδη πίσω με 3-0".

Αν έγινε λάθος στο πλάνο: "Θα ήθελα να σας απαντήσω πιο καθαρά. Ποτέ δεν διαφεύγω από τις ευθύνες μου αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έγινε. Πρέπει να δω το παιχνίδι, δεν το λέω για να αποφύγω την ερώτηση σας"

Γιατί δεν έπαιξε ο Καρλάο: "Ολοκλήρωσε την σεζόν τραυματίας και δεν ξεκίνησε την προετοιμασία στον ίδιο ρυθμό με τους άλλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, όλοι τον θέλουμε στην ομάδα αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε".

Για τον Ντέβι: "Δεν τελείωσε την σεζόν τραυματίας όπως ο Καρλάο, είναι διαφορετικό. Μου έδειξε στις προπονήσεις ότι μπορεί να παίξει και περίμενα ότι μπορεί να βγάλει 60 λεπτά"

Για την μη χρησιμοποίηση του Εφραίμ: "Μου δείχνει στις προπονήσεις πολύ καλά στοιχεία αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι επέλεξα να μην τον χρησιμοποιήσω. Αυτό το παιχνίδι ήθελε δύναμη και τρέξιμο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός σε αυτό το κομμάτι".

"Στο 2ο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ πιο συμπαγείς, να παίξουμε πιο γρήγορα και να παίξουμε από τα άκρα. Και η στάση μας πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από τα πρώτα 20 λεπτά για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή"

Δείτε στο βίντεο όσα λέχθηκαν...

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ