Κρατά το ΓΚΟΛ και... αυτά

Η πρόκριση κρίνεται σε διπλούς αγώνες και το γκολ του Καζού στο 94΄αλλάζει άρδην τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ για το ΑΠΟΕΛ, όπως και να το κάνουμε. Υπάρχει διαφορά από το 3-0 στο 3-1 ωστόσο οι πρωταθλητές γνωρίζουν ότι η αγωνιστική τους εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να αλλάξει. 

Στο δεύτερο μέρος και κυρίως με την είσοδο των Ποτέ και Αλωνεύτη, είδαμε το ΑΠΟΕΛ να ασκεί πίεση στην Λιθουανική άμυνα. Από την άλλοι, οι της Σούντουβα αμύνονταν μαζικά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Κατάφεραν να σκράρουν τρία γκολ σε τρεις τους απόπειρες προς την εστία του Βάτερμαν, επομένως το κύριο μέλημα τους ήταν να κρατήσουν το μηδέν. Έφτασαν πολύ κοντά όμως ο Καζού σε ένα από τα… ανεβάσματα του στην αντίπαλη περιοχή κατάφερε να δώσει φιλί ζωής στους γαλαζοκιτρίνους. 

Πέραν από το γκολ λοιπόν του Βραζιλιάνου, στο ΑΠΟΕΛ μπορούν να κρατήσουν τις ωραίες ενέργειες του Αλ Τάμαρι… Ο Ιορδανός ήταν ιδιαίτερα διεισδυτικός και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη περιοχή. Σε 2-3 περιπτώσεις οι Λιθουανοί αδυνατούσαν να τον σταματήσουν. Πότε από δεξιά και πότε από αριστερά, ο Τάμαρι ήταν από τους διακριθέντες - όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό μετά από μια ήττα όπως αυτή ήρθε. 

Στα θετικά είναι και η αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Μπορεί οι γαλαζοκίτρινοι να μην έπαιξαν σε καμία περίπτωση... μπαλάρα, όμως έφτιαξαν την εικόνα τους, απείλησαν και τελικά αυτό οδήγησε στο μεγάλης αξίας γκολ.

Ο προπονητής θα αναλύσει τις επόμενες ημέρες αυτά που θέλει στους ποδοσφαιριστές του και πλέον το ζητούμενο είναι ένα, το ΑΠΟΕΛ να καταφέρει να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα, να γυρίσει το σκορ και να προχωρήσει. 

**Ήδη τα λεγόμενα του σκόρερ των τριών τερμάτων της Σούντουβα, δείχνουν τις διαθέσεις των Λιθουανών ενόψει ΓΣΠ…

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ