ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα της τριάρας

Πέρασαν αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι με την Σούντουβα και το πολύ κακό αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό που διακρίνει κανείς στο στρατόπεδο των πρωταθλητών είναι προβληματισμένα και λυπημένα πρόσωπα τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. 

Η προσέγγιση που έχουν οι ποδοσφαιριστές, οι διοικούντες και οι προπονητές είναι ακριβώς η ίδια με τους φιλάθλους. Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει προβληματισμός ωστόσο μπαίνοντας στην επόμενη μέρα και με τον χρόνο να περνά αυτό που βγαίνει είναι συμπεριφορά… ΑΠΟΕΛ. 

Οι πρωταθλητές έχουν ξαναπεράσει τέτοια και στο παρελθόν όμως κατάφεραν να γιγαντωθούν. Άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι τέτοια χαστούκια είναι χρήσιμα φτάνει να επιτευχθεί ο στόχος. Αυτή την στιγμή ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Μόνο μ΄αυτόν τον τρόπο θα διαγραφεί το χθεσινό. 

Οι υπεύθυνοι στην ομάδα πιστεύουν ότι υπάρχουν δυνατότητες για ατομική και συνολική βελτίωση με πλάνο που μπορεί να είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό.  

Με την επιστροφή στην Κύπρο ξεκινά η δουλειά στον Αρχάγγελο για τον εξαιρετικά κρίσιμο επαναληπτικό του ΓΣΠ εκεί που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντιδράσει, όπως το έκανε πάρα πολλές φορές.