ΠΟΤΕ στο KERKIDA: "Είμαστε άντρες και πρέπει να αποδείξουμε ότι ήταν... ατύχημα" (βίντεο)

Ο Μίκαελ Ποτέ μίλησε στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μετά τον αποκλεισμό από την Σούντουβα και τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές με τη βοήθεια του κόσμου πρέπει να αντιδράσουν.

Για τον αποκλεισμό: "Είμαστε πολύ λυπημένοι. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά νομίζω χάσαμε από το πρώτο παιχνίδι, στη Λιθουανία. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε σίγουρα πολύ λυπημένοι αλλά πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας επειδή έχουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές, δεν ήταν η νύχτα μας... Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά έτσι είναι. Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί".

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: "Είναι δύσκολο αλλά θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι πολύ λυπημένοι αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Είμαστε πολύ, πολύ λυπημένοι αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Είμαστε άντρες και πρέπει να αποδείξουμε ότι ήταν... ατύχημα. Τους χρειαζόμαστε πραγματικά".