ΑΠΟΕΛ/ΙΣΩΣ αλλάξει και το πλάνο

Ο αποκλεισμός έφερε απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ αλλά το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ... Από ψες οι Πρωταθλητές άρχισαν ήδη να σκέφτονται τα επόμενά τους βήματα.

Οι δύο αγώνες με την Suduva απέδειξαν πως η ομάδα δεν πέτυχε να φτιάξει την ομάδα που επιθυμούσε. Αν προτιμάτε δεν μπόρεσε στα δύο ματς κόντρα στους Λιθουανούς να παρατάξει την ιδανικότερη ενδεκάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που ειδικά μέσα στην έδρα του αντιπάλου είχε διασυρθεί. Παράλληλα στα δύο ματς επανέλαβε και κάτι άλλο. Μία... ασθένεια περσινή που ο Μπαλταζάρ ΑΠΕΤΥΧΕ να διορθώσει και για την οποία έπρεπε να δώσει προτεραιότητα. Το.. εύκολο γκολ για το ΑΠΟΕΛ ήταν το μεγάλο του πρόβλημα πέρσι στο πρωτάθλημα (μην σας παρασύρουν τα 92 τέρματα). Από την επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων έφυγε ο Ντε Καμάργκο και δεν ήρθε άλλος (μέχρι τώρα) σέντερ-φορ στη θέση του.

Σχεδόν 50 (!!!) τελικές απέναντι στην Suduva με απολογισμό ΔΥΟ τέρματα. Το στατιστικό αυτό τα λέει όλα. Έλειπε ο φορ που μπορούσε να πετύχει το εύκολο τέρμα. ΜΑΖΙ με αυτό κολλήστε και την καταστροφική αμυντική συμπεριφορά με τα 3 γκολ σε 10 λεπτά στο πρώτο ματς.

Επιστρέφουμε στην ουσία της αναφοράς μας... η οποία σχετίζεται με τις επόμενες κινήσεις. Εκτός από την ΔΕΔΟΜΕΝΗ απόκτηση κυνηγού ενδεχομένως να γίνουν και κάποιες ενέργειες οι οποίες αφορούν τις αποχωρήσεις και που ίσως αλλάξουν το πλάνο των τελευταίων κινήσεων. Στο τραπέζι είναι διάφορες σκέψεις για τους... επιπλέον ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και διαφοροποιήσεις που δεν ήταν πιθανές πριν τον αποκλεισμό.