ΕΚΤΟΣ και από τα ΔΥΟ ματς με Ισραηλινούς ο Ρέζα/ΑΝΟΙΚΤΟ και με Τάμαρι (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Το ΑΠΟΕΛ πήρε τεράστιο προβάδισμα επί της Φλόρα Ταλίν και ουσιαστικά "τσέκαρε" το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League όπου εκεί θα συναντήσει την Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σέβα.

Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν υπολογίζεται ο Ιρανός Reza Ghoochannejhad ο οποίος δεν μπορεί να παραβεί το "μποϊκοτάζ" της χώρας του σε βάρος του Ισραήλ, κάτι που ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια. Το Ιράν δεν αναγνωρίζει ως κράτος το Ισραήλ και δεν επιτρέπεται σε κάθε Ιρανό πολίτη να ταξιδέψει σε "παλαιστινιακά εδάφη", όπως ακριβώς αναγράφεται η περιοχή στα διαβατήριά τους.

Η απουσία του νεοαποκτηθέντα επιθετικού ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ αφορά και τα ΔΥΟ ματς και όχι μόνο το εκτός έδρας. 

Να τονίσουμε πως σε περίπτωση που κάποιος Ιρανός αθλητής παραβεί τις θέσεις της Κυβέρνησης της χώρας τιμωρείται παραδειγματικά. Μάλιστα ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν είχε δηλώσει προ μηνών πως έχουν παρθεί δυναμικά μέτρα για να μην παρατηρηθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι για τον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ υπάρχει θέμα και με τον Τάμαρι. Ήδη στο ΑΠΟΕΛ επεξεργάζονται πλάνο με την ελπίδα πως θα βρουν τρόπο να είναι διαθέσιμος ο νεαρός ωστόσο φαίνεται οι δυσκολίες να είναι μεγάλες.