Το τρομερό 15λεπτο του ΑΠΟΕΛ...

Η εμφάνιση στο "Turner" δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπερ Σέβα ξεδίπλωσε τις αρετές του τόσο στις οργανωμένες επιθέσεις αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Μπαλταζάρ έδειχναν να κυριαρχούν στο χορτάρι και έβαλαν πού δύσκολα στους Ισραηλινούς.

Δυστυχώς για τους πρωταθλητές μας το "φτηνό" γκολ του Όγκου έδωσε την δυνατότητα στην Μπερ Σέβα να πάει στο ημίχρονο με καλύτερες προϋποθέσεις.

Θα περίμενε κανείς πως στην επανάληψη οι Ισραηλινοί θα πίεζαν το ΑΠΟΕΛ και θα του δημιουργούσαν προβλήματα. Αντ΄ αυτού από το 45ο μέχρι το 60ο λεπτό η ομάδα του Μπαλταζάρ έχασε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για το 1-3. Εκεί που οι γηπεδούχοι ήταν ψηλά στο γήπεδο, οι "γαλαζοκίτρινοι" έκλεβαν μπάλες και έβγαιναν με αξιώσεις στην αντεπίθεση, τα τελειώματα όμως των Ντελατόρε, Τάμαρι και Σάλαι δεν ήταν τα ιδανικά.

Το 1-3 δεν ήρθε και το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να "σκοτώσει" το ματς με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν ζωντανοί και στο τέλος να πάρουν την ισοπαλία. Είναι δεδομένο πως ο Μπαλταζάρ θα το συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να παρουσιαστούν πιο κυνικοί στην ρεβάνς και να μην σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες.