ΦΡΑΓΚΟΥ μετά από μια τετραετία!

Ενίσχυση με τον Ανδρέα Φράγκου για την ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ο «Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας» ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρόνου διαγώνιου Ανδρέα Φράγκου. Ο Φράγκου αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Μαραθώνα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες.

Επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ μετά από μία τετραετία αφού αγωνίστηκε με την ομάδα μας στις δύο πρώτες χρονιές επαναλειτουργίας του τμήματος (2012-14) και κατέκτησε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας το 2013. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό Λατσιών τον οποίο βοήθησε να κερδίσει την άνοδο του και  το πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Ανδρέα στην γαλαζοκίτρινηοικογένεια και του ευχόμαστε νέες επιτυχίες.

Ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε:  «Με τον Αντρέα εκτός από φίλοι εδώ και παρά πολλά χρόνια  υπήρξαμε και συμπαίκτες παλαιότερα ενώ ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος  και γι’ αυτό είναι μεγάλη μου χαρά που θα τον έχουμε ξανά στο ρόστερ μας»

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Φράγκου δήλωσε:  « Έρχομαι απο μια γεμάτη χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα Β´ Κατηγοριάς και είναι μεγάλη μου χαρά που το εξαργυρώνω με την επιστροφή μου στον ΑΠΟΕΛ του πολύ καλού μου φίλου Ζήνωνα. Τιμή και χαρά να βρίσκομαι και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ»