ΑΝΑΝΕΩΣΗ με Παντελή

Η πετοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση την συνεργασίας με τον 34χρόνο λίμπερο Παντελή.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την ανανέωση την συνεργασίας του με τον 34χρόνο λίμπερο Παντελή.

Ο Παντελή είναι εδώ και μια 6ετία (με μόνη εξαίρεση την σεζόν 2014-15) μόνιμο στέλεχος της πετοσφαιρικής ομάδας μας. Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Φοίνικα Πύλας, ενώ για πολλά χρόνια όντας στην Ελλάδα αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΓΕΗ Ηρακλείου. Το 2012 όταν επαναλειτούργησε το τμήμα πετόσφαιρας, ήρθε στην ομάδα μας και τη βοήθησε να ανέλθει στην Α κατηγόρια.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εύχεται στον Παντελή κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Παντελής είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει σχεδόν ανελλιπώς από το 2012. Τον εκτιμώ ιδιαιτέρα διότι ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος  και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που έχουν ζήσει την ομάδα σε πολλές και διαφορές στιγμές και καταστάσεις».
 
Με τη σειρά του ο Παντελή υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ζήνωνα και γενικά τον ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ πως χρόνο με το χρόνο η ομάδα κάνει βήματα προόδου και ελπίζω με τις προσθήκες που θα γίνουν να ανέβει και άλλο επίπεδο και να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Είναι κάτι που λείπει από τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ για αρκετά χρόνια».