ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: “Φεύγει ο Σάλαϊ”

Δηλώσεις από τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με την Αστάνα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ρόναλντ Σάλαϊ.

Μετά τις δηλώσεις, ο κύριος Πετρίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. 

Αρχικά:

“Είναι μια δύσκολη στιγμή. Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι αποκλειστήκαμε. Αυτό που έχω να μεταφέρω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι όπως τα τελευταία χρόνια δείξαμε ωριμότητα, αυτό θα κάνουμε. Όπως είχα πει σε ενδεχόμενο αποκλεισμού από την Ευρώπη, έχουμε το πλάνο και τις λύσεις. Δεν θα είναι εύκολο, όμως το ΑΠΟΕΛ έχει και διοίκηση και ομάδα και προπονητή” 

Για τον Σάλαϊ: “Ήταν απόφαση, μετά την πρόταση που δεχτήκαμε χθες από την Φράιμπουργκ όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα ο Σάλαϊ φεύγει απόψε και πάει για ιατρικά. Αν όλα πάνε οκ θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή αύριο. Είναι μια πρόταση που την διοίκηση την ικανοποιεί. Είτε παιρνούσαμε είτε όχι ήταν επιθυμία και του ίδιου του παίκτη μετά από ένα σίριλια της τελευταίας βδομάδας να πάει σ΄ένα πιο ανεπτυγμένο πρωτάθλημα”“Το ΑΠΟΕΛ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν μας βρίσκουν ικανοποιημένους…”

“Είχαμε πει, επενδύουμε για να μεταπουλούμε να κάνουμε κέρδος που θέλει η εταιρεία. Κρίνουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει. Δεχτήκαμε ξανά πρόταση από την Φράιμπουργκ. Μιλήσαμε με την διοίκηση και αποφασίσαμε να γίνει η μεταγραφή” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ